Thursday, August 21, 2008

JaDI baDanG pulAk daH..

"dah kena dah"

Hasil 'umpanan', 'racun', 'pujukan' dan yang seangkatan dengannye selama beberapa masa dari rakan sekerja aku, akhirnye aku terjebak juga dalam satu kancah yang aku pun tak sangka akan terlibat sama (macam kes berat je!!) ape kebendenye ni....????

inilah yang aku maksudkan ;p




bermula dengan 'game' di Pasir Gudang

seterusnya ke Batu Pahat (tempat sendiri la)

inilah sukan terbaru aku, 'TUG OF WAR', dikenali dengan nama BECHA JUNIOR (jr) SQUAD, pasukan ini akan 'mengganas' tidak lama lagi. insyaAllah..hehe. Moga-moga team aku ni akan lebih berjaya lagi.

p/s : training dia separuh mati woo, tarik pokok balak 6 pemeluk tu. "So You Think You Tough, Let's Training with Us" :)

BeRmULAnYa KIsAhKu...

ASSALAMUALAIKUM.....

alhamdulillah, akhirnye dapat juga aku memiliki blog sendiri, walaupun agak terlambat (memang lambat pun) masa yang aku ambil untuk hasilkan blogku ni. Maklumlah ilmu IT tak secelik mana, dah lama berhasrat nak ade blog sendiri, asyik tgk blog orang je (geram jugak ;p ). so, bende ni akan jadi aktiviti terbaru aku, akan ku selongkar segala rahsia tentangnye..kihkih.. kalau tgk kat bawah tu, ntah ape la projek yang nak dibuat ni????? isk...isk.. suspen je.. projek kecik?? projek besar?? sederhana kot???? tungguuuuuuuuuuu........

Monday, August 04, 2008

Projek Usahasama...

......akan dijalankan tidak lama lagi......
.....doakan ianya dipermudahkan dan terlaksana.....