Thursday, August 21, 2008

JaDI baDanG pulAk daH..

"dah kena dah"

Hasil 'umpanan', 'racun', 'pujukan' dan yang seangkatan dengannye selama beberapa masa dari rakan sekerja aku, akhirnye aku terjebak juga dalam satu kancah yang aku pun tak sangka akan terlibat sama (macam kes berat je!!) ape kebendenye ni....????

inilah yang aku maksudkan ;p




bermula dengan 'game' di Pasir Gudang

seterusnya ke Batu Pahat (tempat sendiri la)

inilah sukan terbaru aku, 'TUG OF WAR', dikenali dengan nama BECHA JUNIOR (jr) SQUAD, pasukan ini akan 'mengganas' tidak lama lagi. insyaAllah..hehe. Moga-moga team aku ni akan lebih berjaya lagi.

p/s : training dia separuh mati woo, tarik pokok balak 6 pemeluk tu. "So You Think You Tough, Let's Training with Us" :)

2 comments:

SEBAIK-BAIK CAHAYA said...

aiseyman..muka garang la..

nizamovic said...

bila agaknya tuan badang kita nak turun trainning smula?hehehehe